Marketing

img

ceste-04Posebno nam je zadovoljstvo istaći da je na dosadašnjim seminarima svake godine sudjelovalo više od 300 stručnjaka iz područja tehnike i tehnologije prometa, planiranja, projektiranja, građenja i održavanja cesta, te sigurnosti cestovnog prometa.

Posebnost seminara su izložbe na kojima domaći i svjetski proizvođači cestovne opreme i uređaja, prezentiraju najnovije proizvode koji znatno unapređuju transportnu uslugu i sigurnost cestovnog prometa.

Svim zainteresiranim izlagačima, oglašivačima i sponzorima, omogućili smo i ovaj puta prezentaciju svih svojih proizvoda i usluga.

Pozivamo Vas da kroz marketinško sudjelovanje promovirate svoju tvrtku te doprinesete realizaciji ovog tradicionalnog skupa.

Načini izlaganja, oglašavanja i sponozorstva nalaze se na priloženoj prijavnici, te smo uvjereni da ćete pronaći ono što je u najboljem interesu za promoviranje vaše tvrtke.

Molimo Vas da,priloženu prijavu pošaljete telefaxom ili E-mailom (najkasnije do 15.01.2019.), zbog ograničenog broja i rasporeda izlagačkog prostora. Popunjavanje prostora vršit će se po redu pristizanja prijava.

PRIJAVU ZA MARKETING MOŽETE SKINUTI OVDJE – MARKETING PRIJAVA. najkasnije do 15.01.2019.